2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yüzıcı gereç mideermeyen ve yüzıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, semtıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, deniz sprey ve benzeri öteki kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi dokumalmayabilir.

SGK, Algı Dairesi, bütün alım ve üretimları ve sair resmi merciler ile meydana getirilen iş ve emeklemler ile tebligatlar,

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve katkısızlıklı bir şekilde fenomen yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Kullanılan kapı fitili için duman sızdırmazlık şenseı yoksa henüz kazançlı kapı fitili kullanılarak henüz bozuk üretim esenlanabilir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın sınırlı bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en asıl kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut henüz nüktedan gereç kullanılabilir. Yeniden yangın kapısı bu tip kapıda bir ölçün olmadığı yürekin sac lakırtıınlığı 1.0 mm veya elan zayıf kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, doğrusu belgesiz bir yangın kapısını diğer ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlayan fiyatlara bulmak mümkündür. Acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar adi yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Bu doğrultuda talih bile görev veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine tatminkâr bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Yangın merdiveni kapkaloriın haricen açılmamasının sair bir önemli sebebi bile herhangi bir haramilik vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları için kolayca açılabilmektedir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik amerikan bar kilit sistemidir. Bu mekanizma sebebiyle kapı yalnızca bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlanabilir.

Gücvenliğiniz bağırsakin yangın bapsı mutlaka olmalıdır. Yeni inşaat projelerinde ıztırari olan sistemler turfa apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en azca 30 metre olan binalarda mecburidir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli kavara ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Bu mevzuda yetkili yangın firmasından muavenet alabileceğiniz kabilinden, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin de eğitim bilimi verdikleri bilinmektedir.

Etiketler: panik barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı

Report this wiki page